za 18 jan ’20 - zo 19 jan ’20

Ghost Stories

De Theater BV
Op het puntje van je stoel van de spanning
za 18 jan ’20
-
zo 19 jan ’20
  • za 18 jan ’20
    20:00 - 21:20
    Hertog Jan Zaal
  • zo 19 jan ’20
    14:30
    Hertog Jan Zaal

Ghost Stories is een theatrale achtbaan vol extreme spanning en huiveringwekkende momenten. Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End hit naar Nederland. 

Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?

Bang zijn was nog nooit zo leuk. Ghost Stories is een 80 minuten durende theatrale achtbaan van extreme spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 40.000 bezoekers werd gezien. 

Waarschuwing: Ghost Stories bevat momenten van extreme spanning. Ben je snel nerveus, dan is het niet raadzaam de voorstelling te bezoeken.

Uit de pers


"Kan jij jouw zenuwen in bedwang houden?" 
(Theaterparadijs ★★★★)
"Horror hand in hand met humor" (Telegraaf ★★★★)
"Griezelen in theater blijft opgave" (Algemeen Dagblad ★★★) 

"‘Ghost Stories’ een bijzondere reis" ★★★★

Musicalsites

Credits

met André Dongelmans, Laus Steenbeeke, Huib Cluistra en Alexander Brouwer / script Andy Nyman en Jeremy Dyson / regie Joep Onderdelinden

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie