Back to Oz

Het Filiaal
vr 17 jan
19:00

Doortje is weervrouw en een echte young professional. Ze doet uitermate haar best, maar soms gaat het mis. Het weer laat zich nou eenmaal niet voorspellen. Als er tijdens een uitzending kortsluiting in de studio ontstaat, belandt ze als een wervelwind in een andere wereld.

Een wereld waar hele andere wetten gelden. Waar je de dingen moet bekijken door een groene bril. Doortje overleeft ternauwernood de aanval van Leeuw, redt Stro van de vuurdood en Blik van doorroesten. Eigenlijk wil ze wel naar huis. Maar wie is eigenlijk die man achter het gordijn die alles arrangeert?

In Back to Oz zit alles wat een spectaculaire wintervoorstelling nodig heeft. Een tekst van Don Duyns gebaseerd op alle boeken over Oz van Frank L. Baum, een swingende band samengesteld uit musici van K.O. Brass! en Slagwerk Den Haag o.l.v. Gábor Tarján, live videobeelden, acht steengoede acteurs en een happy end. Back to Oz is muziektheater waar je met een beetje meer hart, verstand en moed uit komt!

  • Excl. consumptie 


GEZOCHT: KIDSREPORTER BACK TO OZ

Het Filiaal theatermakers zoekt kidsreporter voor familievoorstelling Back to Oz!
Hou je van theater? En maak je graag stories op instagram? Heb je altijd al mee willen lopen achter de schermen bij een voorstelling? Wordt dan nu kidsreporter voor Back to Oz!
Als kidsreporter ...

  • krijg je een masterclass reportage maken voor social media van Je Weet Zelf TV (www.jeweetzelf.tv) op zondag 15 september in Utrecht
  • maak je - met je net geleerde vlog- en interviewskills – een verslag van de presentatie van Back to Oz tijdens het Uitfeest in Stadsschouwburg Utrecht en ontmoet je de cast
  • ben je (samen met een begeleider (18+)) VIP-genodigde bij de première van Back to Oz op vrijdagavond 20 december en doe je hier op de avond zelf verslag van voor de social media kanalen van op het instagram account van Het Filiaal theatermakers. 

Geef je nu op via een mail aan actie@parktheater.nl en vertel ons waarom jij kidsreporter wilt zijn.
 

Credits

Regie: Monique Corvers
Tekst: Don Duyns (Lang en Gelukkig, Woefside story en De gelaarsde poes)
Met: Naomi van der Linden (The Color Purple), Jaike Belfor, Maurits v.d. Berg, Ramses Graus (Gouden Krekel), Sacha Muller, Henke Tuinstra, Eileen Graham
Slagwerk Den Haag: Ryoko Imai, Niels Meliefste, Joey Marijs
K.O. Brass!: Kobi Arditi (trombone), Romain Bly (trompet), Randell Heye (trompet), Robert-Jan Looysen (hoorn), Patrick Votrian (tuba)
Foto: Ramses Graus

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie