vr 17 jan
19:00

Het Filiaal theatermakers presenteert deze winter een unieke combinatie van live film, theater en muziek in één voorstelling. Met een nieuwe tekst gebaseerd op de boeken over Oz en een spetterende band.

Als in de tv studio tijdens een uitzending van het weerbericht alles op hol slaat, belandt weervrouw Doortje plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de GROTE OZ en trotseren ze de gevaren van de Gele Steenweg. Maar komt ze ooit nog terug?

In Back to Oz zit alles wat een spectaculaire wintervoorstelling nodig heeft. Een tekst van Don Duyns gebaseerd op alle boeken over Oz van Frank L. Baum, een swingende band samengesteld uit musici van K.O. Brass! en Slagwerk Den Haag o.l.v. Gábor Tarján, live videobeelden, acht steengoede acteurs en een happy end. Back to Oz is muziektheater waar je met een beetje meer hart, verstand en moed uit komt!

  • Excl. consumptie 

Credits

regie Monique Corvers / tekst Don Duyns (Lang en Gelukkig, Woefside story en De gelaarsde poes) / met Naomi van der Linden (The Color Purple), Jaike Belfor, Maurits v.d. Berg, Ramses Graus (Gouden Krekel), Sacha Muller, Henke Tuinstra, Eileen Graham / Slagwerk Den Haag Ryoko Imai, Niels Meliefste, Joey Marijs / K.O. Brass! Kobi Arditi (trombone), Romain Bly (trompet), Randell Heye (trompet), Robert-Jan Looysen (hoorn), Patrick Votrian (tuba)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie