do 16 jan ’20 20:00 - 22:20

Nabucco

Charkov City Opera & Ballet
Verdi’s opera met groot orkest en schitterende koorpartijen
do 16 jan ’20
20:00 - 22:20
  • do 16 jan ’20
    20:00 - 22:20
    Pauze 21:10
    Hertog Jan Zaal

Nabucco is dé operaklassieker van Verdi. Een hartstochtelijk werk over macht, vrijheid en liefde.

Een meeslepende opera met ongelooflijk mooie muziek. Dankzij het slavenkoor (Va, pensiero), dat enorm aansloeg en in Italië uitgroeide tot een tweede volkslied, werd Verdi wereldberoemd. 

Het Charkov City Opera & Ballet uit Oekraïne produceert klassieke opera’s en balletten in een geheel nieuwe stijl op hoog internationaal niveau. Het gezelschap werkt samen met de beste stersolisten uit Kiev die over de gehele wereld op het toneel te zien zijn.

Het Charkov City Opera & Ballet brengt wereldberoemde titels als Het Zwanenmeer, De Notenkraker, Aïda, De Parelvissers en La Traviata samen met een Nederlands artistiek team naar de Nederlandse theaters. Het gezelschap combineert vernieuwing met ambacht, historie en liefde voor theater.
De voorstellingen worden muzikaal begeleid door het Philharmonie Orkest van Charkov. 

  • Italiaans gezongen, Nederlandse boventiteling
  • Gastvrouw/Gastheer De Lange Tafel: Lily en Eric

Gratis inleiding 19.15 uur

Onderdeel van
De Lange Tafel

Credits

regie Vladimir Nazarov / muzikale leiding Jeroen Weierink

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie