Pijnstillers

Alexandra Alphenaar, Mitch Wolterink e.a.
wo 15 jan ’20 19:30 - 21:15
Ontroerende voorstelling voor tieners én volwassenen
wo 15 jan ’20
19:30 - 21:15
  • wo 15 jan ’20
    19:30 - 21:15
    Hertog Jan Zaal
    Geweest

Pijnstillers, van Carry Slee, gaat over de jonge tiener Casper. Zijn moeder heeft hem alleen opgevoed. Er is wel een vader maar die heeft hij nooit gezien... Na Afblijven, Spijt en Razend beleef je opnieuw een opwindende musical van dezelfde artistieke makers.

Op een dag krijgt de moeder Casper het bericht dat ze kanker heeft en dat ze niet verder behandeld kan worden. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener op z’n kop. En er was al zoveel aan de hand.

Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen en dat mag haar vader niet weten... dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. Dat Casper vlinders in zijn buik heeft van haar maakt het er niet eenvoudiger op…

Een musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen. Maar ook over het zwaarste thema, afscheid. En toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Credits

regie Robin van den Heuvel / muziek Jeroen Sleyfer / script Dick van den Heuvel / met Alexandra Alphenaar, Mitch Wolterink, Ridder van Kooten, Donna-Jo Aarts, Iris Bakker, Danique Bol