©Laura Luca
zo 12 jan ’20 14:30 - 15:40

De Familie van Nielie in alle staten

Theatergroep Kwatta
Avontuurlijk muziektheater bomvol liedjes voor de hele familie
zo 12 jan ’20
14:30 - 15:40
  • zo 12 jan ’20
    14:30 - 15:40
    Philipszaal

Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie. Een kersvers samengesteld gezin beleeft allerlei avonturen in Amerika, het land van de hiphop. Een roadtrip vol vreemde ontmoetingen met rare snuiters en een race tegen de klok. #familievannielieusa

Kalkoenen, woestijnen, wolkenkrabbers filmsterren! In dit derde deel van een vierluik gaat de familie van Nielie naar Los Angeles, waar vader Theo is uitgenodigd voor Het Uitvinderscongres. Maar al op het vliegveld van New York raakt het gezin elkaar kwijt en zetten ze alles op alles om elkaar terug te vinden. 

Zal Theo op tijd komen om zijn Nanotronische Revolux op het congres te laten zien? Waarom is Saar zo lichtgeraakt? Gaat het Pam en Jonathan lukken iets te worden wat ze nog niet zijn? En kun je in je eentje de wereld verbeteren? Waarom mag Oma Amerika niet in? En kan iets dat verkeerd is soms toch goed zijn? 

De Familie van Nielie is een vierluik over een kersvers samengesteld gezin. Al te zien waren:

  • 2017/2018: De Familie van Nielie barst van liefde
  • 2018/2019: De Familie van Nielie breekt de tent af

De voorstellingen kunnen los van elkaar gezien worden.


Uit de pers:


Een bomvolle voorstelling die ook nog eens barst van de muziek. Je komt soms echt ogen te kort.”  (Kidsweek) ★★★★ 
Een spannend spionageverhaal gecombineerd met een aantal levensvragen.” (Musicalworld) ★★★★ 
"Tijdens de voorstelling kom je ogen en oren tekort, want de energie spat in kleuren, vormen en muziek het podium af. Een absolute aanrader om het nieuwe jaar cultureel mee te beginnen. Oftewel: GO!" (IntoNijmegen.com)

  • Excl. consumptie

“Nieuwe familie heeft alles in zich om jaren te blijven boeien” (★★★★)

Theaterkrant

Credits

tekst Jibbe Willems (Zilveren Krekel 2019 voor zijn libretto voor Jabber) / regie Josee Hussaarts / met Gustav Borreman, Enzo Coenen, Joost Dekker, Marieke van Leeuwen, Pleun de Roode, Lieneke Le Roux e.a.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie