zo 8 dec ’19 13:30 - 14:45

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

Rick Engelkes Producties
Wrow!
zo 8 dec ’19
13:30 - 14:45
  • zo 8 dec ’19
    13:30 - 14:45
    Hertog Jan Zaal

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij het grappige en lieve miniheksje kennen, Foeksia die bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.

Als de moerasheks juf Minuul erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. De strijd barst los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Na het succes van Dolfje Weerwolfje de Musical is het nu tijd voor een vervolg. Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is dé nieuwe familiemusical vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het Parktheater. Wakkabakkaboe! Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon. 

  • Excl. consumptie

"Twee kinderboekfiguren van Paul van Loon treffen elkaar in dezelfde voorstelling. Het resultaat is een leuke voorstelling voor met name jong, maar ook oud." ★★★★

Musicalworld

Credits

met Finn Poncin, Bente van den Brand e.a. / regie Jasper Verheugd / producent Rick Engelkes Producties

Laat je inspireren

December is...

genieten van sfeervol theater

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie