Reprise

La voix humaine

Internationaal Theater Amsterdam
di 17 dec
-
wo 18 dec
Data & tickets

La voix humaine is dé theaterhit van Internationaal Theater Amsterdam: avond aan avond uitverkocht, uitgenodigd in New York, Sydney, Toronto en Hong Kong en inmiddels door meer dan 40.000 mensen bezocht.

Een vrouw belt voor de laatste keer met haar ex-geliefde. Hij verbrak hun relatie enkele dagen eerder. De vrouw probeert vergeefs de lijn open te houden: eerst nog optimistisch en vanuit ontkenning, later wanhopiger en zelfdestructief. Langzaamaan ontstaat het beeld van hun voorbije relatie en het besef dat de minnaar voorgoed heeft gekozen voor een ander. In Halina Reijn vond Ivo van Hove de uitgelezen actrice om de complexe gevoelswereld van de vrouw tot leven te wekken in deze wereldwijde theaterhit. Zij treedt hiermee in de voetsporen van illustere voorgangers zoals Simone Signoret en Ingrid Bergman.

Uit de pers:
‘’Halina Reijn speelt de pannen van het dak.’’ (Knack)
‘’Halina Reijn koppelt in haar rijke, indringende spel de stadia die de vrouw doormaakt, aan evenzoveel spelregisters die iedere keer weer verrassen.’’ (NRC ★★★★★)
‘’Anderhalf uur staat ze daar alleen op het podium en ze weet hiervan ieder moment te boeien. Wat een geweldig natuurlijke mimiek heeft deze vrouw.’’ (Theaterjournaal)

 

  • di 17 dec Gastvrouw/Gastheren De Lange Tafel: Lily, Erik en Léon
  • wo 18 dec Gastvrouwen De Lange Tafel: Hannie en Francine

Gratis inleiding 19.30 u 

Onderdeel van:
De Lange Tafel
‘’Ingehouden Halina Reijn in mooie, droevige monoloog.’’ ★★★★
de Volkskrant

Credits

Van: Jean Cocteau
Regie: Ivo van Hove
Met: Halina Reijn
Vertaling: Peter van Kraaij, Halina Reijn avec l’aimable autorisation de M. Pierre Bergé, président du Comité Jean Cocteau.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie