©Wim Lanser

The Christmas Show

Rhythm of the Dance
za 14 dec
20:00

Beleef deze spectaculaire dynamische Ierse dansshow met getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare danser(es)s(en).

Geniet van een avond vol opzwepende dans en muziek. Rhythm of the Dance viert dit jaar haar twintigjarig jubileum. In die twintig jaar trok de voorstelling al meer dan veertien miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen. 

Laat je in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows -, aangevuld met live musici en vocalisten. In Rhythm of the Dance brengen jonge Ierse topartiesten - met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar - op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans voor het voetlicht. Een meeslepend dansspektakel en een heerlijk avondje uit in de donkere dagen van het jaar.

  • Gastvrouwen De Lange Tafel: Carla en Marlies
Onderdeel van:
International
De Lange Tafel
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie