©Little Shao
vr 13 dec ’19 20:00 - 21:15
Reprise

Between Us

Urban Dansdagen: The Ruggeds
Opnieuw in het Parktheater
vr 13 dec ’19
20:00 - 21:15
  • vr 13 dec ’19
    20:00 - 21:15
    Hertog Jan Zaal

The Ruggeds vliegen de hele wereld over als breakdance crew, maar voor hun theatershow Between Us zijn ze weer in de Nederlandse theaters te vinden. Met deze show brengen The Ruggeds een ode aan hun vriendschap, en nemen ze je mee in hun wereld vol acrobatiek, humor en natuurlijk breakdance. 

Afgelopen jaar zaten ze nog maandenlang opgesloten in Hollywood voor hun deelname aan World Of Dance. Ze stonden op grote dance-events zoals Red Bull BC One, Juste Debout, The Dance, Sadler’s Wells en Breakin’ Convention. Ze deelden eerder het podium met internationale artiesten als Rita Ora en Justin Bieber en werden in de zomer nog door De Volkskrant het onbetwistbare hoogtepunt van de Parade genoemd. Met Between Us geven The Ruggeds een ode aan hun vriendschap.

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden je familie zijn? The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en werden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. In Between Us ben je welkom in hun huis, om te vinden wat hun drijft. Probeer de banden te ontrafelen die hen verbinden. Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans is het altijd feest bij hen over de vloer.

Hun kracht is hun persoonlijke benadering van het breakdanceschap. Elk lid van de crew is uniek, samen zijn zij Rugged: rauw, niet gepolijst, ruig. Ruwe randjes maken de persoonlijkheid. “Wij hebben altijd gebattled niet per se om te winnen maar om de beste versie van onszelf te zijn. Bovenal zijn wij een crew, een familie en zijn we zo kleurrijk als de optelsom van ons allen.” Met een flinke dosis humor en acrobatiek laten The Ruggeds je hun wereld zien.

  • Deze voorstelling is ook geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar)
  • Pre-show door leerlingen van dansschool On the One om 19.30 uur op de Grote Foyer
  • Between Us wordt gemaakt in coproductie met het Parktheater 

     

Gratis inleiding 19.00 uur

“Op de Parade dansen The Ruggeds als elektrische vonken.” ★★★★★

NRC

Credits

choreografie Roy Overdijk / artistieke leiding Niek Traa / dansers Andy 'Duzk' Tjong-Kim-Sang, Jessy 'Jazzy Gypz' Kemper, Niek Traa, Rico 'Zoopreme' Coker, Roy Overdijk, Sjoerd 'Stepper' Poldermans, Tawfiq Amrani, Virgil 'Skychief' Dey / muziek Boi Beige & Y’skid

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie