do 12 dec ’19 20:00 - 22:25

Crazy!

Top 2000 Live
Opnieuw een te gek muzikaal feest in het Parktheater
do 12 dec ’19
20:00 - 22:25
  • do 12 dec ’19
    20:00 - 22:25
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

Twintig jaar na de eerste uitzending op Radio 2, zorgt de Top 2000 Live Band opnieuw voor een te gek muzikaal feest in het Parktheater. Een nieuwe setlijst, die uit zijn voegen barst van herkenbare songs, laat je het ultieme Top 2000-gevoel live beleven.

Opnieuw is een smakelijke selectie gemaakt uit de grootste rock – pop-, soul- en nederbeathits. Tijdens dit concert heb je het ene moment kippenvel en het andere moment zing je uitbundig mee en is stilzitten niet mogelijk. Let’s go crazy!

De trouwe fans gaan verheugd zijn dat Mister Top 2000 William Kersten terug is van weggeweest. Hij neemt opnieuw de leadvocals voor zijn rekening, samen met Tjindjara. Deze Voice of Holland-finaliste was dé verrassing van het vorige seizoen. Zij worden onder anderen vergezeld door zanger/gitarist Bas de Groot.

Credits

met o.a. Tjindjara Metschendorp, William Kersten, Bas de Groot en band / regie Winfred van Buren / muzikale leiding Jack van de Ven

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie