wo 11 dec ’19 20:00 - 21:30

Oudejaars 2019

Dolf Jansen
De dertigste Oudejaars die door cabaretier Dolf Jansen wordt gespeeld.
wo 11 dec ’19
20:00 - 21:30
  • wo 11 dec ’19
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

Op de poster en flyer ziet de nietsvermoedende theaterbezoeker een hoop vrolijkheid, dus daar zal dan wel reden toe zijn… Inderdaad, dit is de dertigste Oudejaars die cabaretier Dolf Jansen speelt.

Oudejaars 2019
©Vilain & Gai

In plaats van een feestelijke avond in ZiggoDome of een eerbetoon in Carre speelt Dolf tachtig keer de voorstelling. Om binnen de anderhalf uur en met hoge energie dit jaar te fileren. Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nu nog niet door heeft; niks of niemand blijft gespaard.

Met als geheel nieuwe ontwikkeling: geen moraal, laat staan –isme. Geen preek voor eigen of andermans parochie maar zo goed als pure stand up comedy. Heel veel grappen, poëzie, rijm en improvisatie. En nog wat meer grappen, tot ze op zijn.

Oudejaars 2019, omdat dertig nog maar het begin is…

Credits

regie Jessica Borst

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie