©Casper Koster
vr 6 dec ’19 20:30 - 21:50

Hehobros on tour

Na het grote internetsucces nu in het theater
vr 6 dec ’19
20:30 - 21:50
  • vr 6 dec ’19
    20:30 - 21:50
    Philipszaal

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in.

Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en zijn cabaretshows) en Willem Voogd (Mees Kees, Zwarte Tulp II, Knielen op een bed violen) zijn twee beste vrienden van in de dertig. De een hetero, de ander homo. Samen bespreken ze alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties tot de intiemste details van hun seksleven. Deze gesprekken leveren genadeloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. Hehobros bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie.

Vervanging
Wegens gezondheidsklachten heeft één van de spelers - Kevin Hassing - moeten besluiten per direct te stoppen met de tournee. Gelukkig is er een vervanger gevonden, Willem Voogd. Willem Voogd studeerde in 2012 af aan de Toneelacademie van Maastricht en werd bij het grote publiek bekend door de titelrol in de jeugdfilms van Mees Kees. Ook was Willem te zien in de serie Zwarte Tulp II en vertolkte hij een hoofdrol in de speelfilm Knielen op een bed violen, naar de roman van Jan Siebelink.

Uit de pers:


"Geestige gesprekjes tussen een kalme homo en ziekende hetero"
(Theaterkrant ★★★)

 

"Twee tegenpolen bespotten elkaars angsten en onzekerheden, maar doen ook lieve pogingen er iets van te begrijpen" ★★★

Volkskrant

Credits

tekst en spel Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing / regie Leopold Witte

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie