do 5 dec ’19 20:00 - 21:30

Good Hope

South African Road Trip
Swingende Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis, puur en oprecht
do 5 dec ’19
20:00 - 21:30
  • do 5 dec ’19
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

In dit muziekspektakel kan het publiek zich anderhalf uur lang onderdompelen in een pure en oprechte Zuid-Afrikaanse belevenis. Hartverwarmend!

Gelukkig komt ook deze winter South African Road Trip het Parktheater verwarmen. Met vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek. Gebracht door de talentvolle mannen van het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, Xhosa zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten. Oogstrelende kostuums en een prachtig videodecor met mini docu’s over het dagelijkse leven van de koorleden maken het plaatje compleet.

Bijzonder zijn de indringende, persoonlijke verhalen van de koorleden. Zij vertellen openhartig over hun leven in de township, een leven dat zo anders is maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met dat van ons. Geboorte, liefde, dood: we maken het allemaal mee. Plezier, verdriet, hoop: het zijn universele gevoelens. Maar waar hoop je op als het perspectief op echte vooruitgang in je township klein is? Ubuntu, ‘ik ben omdat wij zijn’, is het credo dat de cast uitdraagt, een Afrikaanse Xhosa-levenswijze die ervan uitgaat dat alle mensen met elkaar verbonden zijn.
 

Gratis inleiding 19.15 u

Onderdeel van
December is...
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie