wo 4 dec ’19 14:00 - 14:45

Tante houdt niet van Sinterklaas!

Langhout Theaterproducties
Tante wil dat Sinterklaas nooit meer naar Nederland komt
wo 4 dec ’19
14:00 - 14:45
  • wo 4 dec ’19
    14:00 - 14:45
    Philipszaal

Ergens in Nederland woont een tante. Ze heeft een hekel aan Sinterklaas. Zo erg zelfs dat ze er voor wil zorgen dat Sinterklaas nooit meer naar Nederland komt!

Tante heeft een plannetje, zodat Sinterklaas nooit meer naar Nederland komt: met speciale door haar zelf gebakken pepernoten die er voor zorgen dat iedereen Sinterklaas vergeet. Ze vangt in het park een Piet om de speciale pepernoten uit te proberen. Sinterklaas komt de Piet zoeken. En hij snoept per ongeluk zelf ook van de pepernoten van tante! Sinterklaas wil nu alleen nog maar kerststukjes maken… En wat zit er toch in dat geheimzinnige koffertje? Kunnen ze tante nog tegenhouden?

Na afloop mag natuurlijk iedereen met Sinterklaas en de Pieten op de foto! Ook is er na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer.
Voor de leukste/mooiste kleurplaat die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd is er voor de winnaar een leuke prijs. De kleurplaat is te downloaden vanaf www.langhout-theater.nl. 

  • Excl. consumptie
  • Na afloop zijn er activiteiten van StudioDoen in het Theatercafé van 14.45 – 15.45 uur

Credits

met Brian Verhagen, Sanne Franssen, Annebeth Moolenburgh, Hans Langhout, Nino Ruiter, Marieke Goemans

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie