Or Die Trying

Alida Dors | BackBone
vr 29 nov
20:30

Or Die Trying is een dansvoorstelling voor de dromers en de vechters onder ons. Hoe lang en hoe hard moet je vechten om je doelen te bereiken? Hoe ver ben je bereid te gaan? Hoe ziet jouw strijd eruit? Is opgeven een optie?

De voorstelling wil de uitputtingsslag die het leven is, voelbaar maken. Or Die Trying is een zoektocht naar je eigen weg vinden in het spanningsveld van ambitie, verwachtingen, zelfdiscipline en zelfdestructie.

Choreograaf en socioloog Alida Dors geeft die uitputtingsslag en zoektocht vorm in een persoonlijke interdisciplinaire dance chronicle waarin dans, film performance en Thaiboksen elkaar aanvullen. We zien Thaikboksers en dansers in gevecht met hun grenzen. Ze vechten ervoor om beter te worden dan ze nu zijn. Is dat niet waar het leven om draait? Groei, ontwikkeling, voor jezelf, je familie, je vrienden, de blik van de gemeenschap en de mensheid? Become the best you, Or Die Trying.

Alida Dors ontwikkelde zich in de afgelopen tien jaar van een hiphopdanseres naar een choreograaf die spannende nieuwe bewegingsstijlen ontwikkelt. Or Die Trying is een voorstelling met een stevige hiphopattitude – sociaal en politiek bewust, urgent en relevant.

Gratis inleiding 19.30 u

Onderdeel van:
International

Credits

Dansers: Jordy Jansen, Tyrone Menig, Jason Winter
Thaiboksers: Anne de Beer, Sarah Debaieb, Doly Macbean, Juliana Monsalve, Loraine Pengel, Yara Piekema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie