©Anja de Beutler
di 26 nov ’19 19:00 - 20:15

Role Model (12+)

Nicole Beutler Projects & DOX / Nicole Beutler & Magne van den Berg
Hoe mooi het is om trots te zijn op jezelf
di 26 nov ’19
19:00 - 20:15
  • di 26 nov ’19
    19:00 - 20:15
    Philipszaal

In Role Model staat een groep jonge vrouwen samen sterk. Mannelijk, vrouwelijk, onverschrokken, rauw, zacht. Door ook hun kwetsbaarheid te tonen stralen ze een ongekende kracht uit. Zo laten ze zien hoe mooi het is om trots te zijn op jezelf.

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” (Maya Angelou)

Zes heel verschillende performers met een achtergrond in urban dansstijlen als hiphop, housedance, waacking en voguing komen samen in de beeldende en abstracte wereld van Nicole Beutler en compagnon Magne van den Berg. Virtuose dansmoves in een zee van subtiele betekenis.

Role Model viert eigenheid en diversiteit. Met dans, zang, spoken word en een aantal rake karatekicks zetten deze dames een krachtig beeld neer van empowerment. Voortgestuwd door de sfeervolle en meeslepende soundtrack van Beutlers vaste componist Gary Shepherd / DJ Streamer ontvouwt zich een energiek dansconcert dat jong en oud aan het denken zet.

  • € 25 combi met Man Down
  • Excl. consumptie 

Urban danswereld

Role Model brengt de urban danswereld van DOX samen met het sterk inhoudelijke en abstract beeldende theater van Nicole Beutler en Magne van den Berg. Het werk van choreograaf Nicole Beutler bevindt zich op het snijvlak van beeldende kunst, theater en dans en verhoudt zich altijd tot de wereld. Met een grote nieuwsgierigheid naar nieuwe invloeden werkt zij aan menselijke vraagstukken. DOX is hét Huis voor the Urban Arts in Utrecht. DOX maakt met een nieuwe generatie makers en jonge performers vele voorstellingen en events in binnen- en buitenland.  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie