©Arjan Benning

Het Grote Kleurenballet

Theaterstraat | Meboer & Bakker - Peuter- en kleuterfestival Kleurrijk
zo 24 nov
10:15

Ga mee in een ervaring vol kleurexplosies, vorm-verrassingen en dansende kunstwerken die over het podium zwieren en je stoutste dromen overtreffen.

In Het Grote Kleurenballet komt abstracte beeldende kunst letterlijk tot leven. “Jongens en meisjes, welkom bij Het Grote Kleurenballet!”. Er verschijnt een grote gele bal met vrouwenbenen die een spectaculaire draai doet. Daarna komen steeds meer fascinerende kleuren en vormen het podium op. Het Grote Kleurenballet is geïnspireerd op de beroemde choreografie het Triadische Ballet (1921) van Oskar Schlemmer. 

  • Excl. consumptie
  • In het Theatercafé zijn er activiteiten van StudioDoen tussen 10.40 uur en 11.40 uur
Onderdeel van:
International

Over Theaterstraat | Meboer & Bakker

Theaterstraat | Meboer & Bakker maken grappige voorstellingen waarin ze (abstracte) moderne kunst door middel van theater nog toegankelijker maken voor kinderen. Dit doen ze door middel van een sterk beeldende, fysieke en humoristische speelstijl met prachtig vormgegeven kostuums en decor.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie