©Iris Box

Geel

Mime Wave & 2-ater Producties - Peuter- en kleuterfestival Kleurrijk
zo 24 nov ’19

Geel neemt je mee in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes.

Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie. Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts… 

  • Excl. consumptie
  • In het Theatercafé zijn er activiteiten van StudioDoen tussen 10.40 uur en 11.40 uur

"Dat het mengen van kleuren voor jonge kinderen iets magisch is, hebben de makers van de 2+ voorstelling Geel goed begrepen"

Theaterkrant

Over Mime Wave / Anastasiia Liubchenko

Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in verschillende kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder- als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Anastasiia werkt met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weg gaan.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie