©Mari Kanstad Johnsen
Try out

Under Pressure

Het Zuidelijk Toneel, BOG. & Nineties Productions
wo 20 nov
20:30

Van het aantal minuten dat je doucht tot de wereldwijde polarisatie. De wereld gaat naar de kloten en jij bent verantwoordelijk. Toch?

Twee theatermakers bezingen de tijdgeest, zochten hiervoor de allerbeste locatie en kwamen uit bij het Parktheater. De ultieme metafoor voor wat zij willen tonen: een (te) grote Philipszaal voor twee gestresste jonge makers die zich groot houden.

Zoals de economie moet blijven groeien is het ook met carrières in het theater. Exponentiële groei is de norm, stilstand is de dood. Of in ieder geval de vergetelheid… Deze motiverende gedachte kregen de twee jonge theatermakers Benjamin Moen (BOG.) en Yannick Noomen (Nineties Productions) toen ze tijdens een citytrip in een karaokebar Under Pressure stonden mee te brullen. Anderhalf jaar later is de voorstelling een stressverhogend feit.

  •  Gastvrouw De Lange Tafel: Marlies

Gratis inleiding 19.30 u

Onderdeel van:
De Lange Tafel

Credits

concept en spel Benjamin Moen en Yannick Noomen / regie Vincent Rietveld / dramaturgie Roos Euwe

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie