©Danny Ellinger

Casablanca

Ellen ten Damme
za 16 nov
20:00
  • za 16 nov
    20:00 - 21:40
    Hertog Jan Zaal

Samen met haar achtkoppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen.

Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg niet uitblijven. Deze keer met allemaal nieuwe nummers en, Ellen gaat nog zuidelijker. Ze kiest Parijs als startpunt voor deze muzikale en zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca...

Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy en Edith Piaf. Maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Casablanca vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over!

“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”

Onderdeel van:
International
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie