©Noa Verhofstad

B-BOY

Maas Theater en Dans
do 14 nov
20:30

Life is nothing but a battle. B-BOY biedt een theatraal kijkje in het leven van vijf b-boys en de wereld van het battelen.

Vijf virtuoze dansers verkennen hun fysieke grenzen en gaan daarbij tot het extreme. Ze ontleden battle codes, delen hun blessureleed en zijn open over het oneindige trainen en de onderlinge rivaliteit. Ook zijn ze niet bang hun ongezouten mening te geven over elkaars skills and fails. Een explosieve voorstelling met én over breakdancers waarin film en theater, het echte leven en fictie naadloos in elkaar overlopen. In elke stad wordt de crew verrast met een guest appearance.


Regisseur Jolanda Spoel over B-BOY:

“B-BOY is een ode aan breakdancers. Als theatermaker wil ik echter niet alleen de acrobatische virtuositeit van breakdance uitlichten, maar ook de vertelkracht, want die is veel groter dan vaak wordt gedacht. Ik ga op zoek naar paralellen tussen de battle wereld en het echte leven.”

Onderdeel van:
International

Credits

concept, regie Jolanda Spoel / dans o.a. Pom Arnold, Tim Jansen, Dietrich Pott, Remses Rafaela, Kenji Hendriks / choreografie Lloyd Marengo, Jolanda Spoel en de dansers

Over Maas Theater en Dans

Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en veel meer. Maas theater en dans heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie