di 12 nov ’19 20:00 - 21:55

The tribute band to ABBA

ABBA Gold Europe (GBT)
Hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm
di 12 nov ’19
20:00 - 21:55
  • di 12 nov ’19
    20:00 - 21:55
    Pauze 20:45
    Hertog Jan Zaal

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm. Vier fantastische muzikanten spelen onder meer Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! en Knowing Me, Knowing You. Liedjes die in het geheugen gegrift staan.

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, zangeressen met gouden strotten en een feilloos gevoel voor show. De muziek van ABBA is populairder dan ooit. De film Mamma Mia! Here We Go Again was de bioscoophit van zomer en najaar 2018. De destijds baanbrekende muziek wordt nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ in hedendaagse popliedjes. ABBA leverde een masterclass in popmuziek.

De bandleden maakten eerder deel uit van de cast van Mamma Mia op West End in Londen. Dit is dus geen 3D-versie, maar live!

Op ABBA: Thank You For The Music!

  • Gastvrouw/Gastheer De Lange Tafel: Hannie en Marcel
Onderdeel van
De Lange Tafel
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie