©Vanessa Wessels
zo 10 nov ’19 14:00 - 15:20

Roodkapje

Langhout Theaterproducties
Een bijzonder sprookje voor jong en oud
zo 10 nov ’19
14:00 - 15:20
  • zo 10 nov ’19
    14:00 - 15:20
    Hertog Jan Zaal

Na Assepoester vorig seizoen brengt Langhout Theaterproducties nu het bekende sprookje Roodkapje naar het Parktheater. Een bijzonder sprookje voor jong en oud, verteld met een humoristische twist en met vrolijke liedjes en mooie kostuums.

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden blijkt deze aardig en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje?

De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar glutenvrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg ermee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

  • Excl. consumptie

Credits

met Nino Ruiter, Kylian de Rooij, Annebeth Moolenburgh, Marieke Goemans, Hans Langhout / regie Benno Hoogveld / muziek Jasper Westerhof

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie