©Mark Engelen
vr 8 nov ’19 20:00 - 22:10

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Martijn Fischer
André Hazes herleeft op het podium
vr 8 nov ’19
20:00 - 22:10
  • vr 8 nov ’19
    20:00 - 22:10
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

De muziek van André Hazes leent zich perfect voor het theater. Zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band.

Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen. Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek waarin alle grote hits voorbijkomen.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical Hij gelooft in mij en in de film Bloed, zweet en tranen.
“Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar. Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert.” – Martijn Fischer

  • Gastvrouwen De Lange Tafel: Carla en Francine
Onderdeel van
De Lange Tafel
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie