©Gordon Meuleman

Sexual Healing

Het Nationale Theater
wo 6 nov
20:00

Soms heb je helemaal niet door dat je gered moet worden...

Een uit elkaar gegroeid Nederlands gezin heeft zich op het Franse platteland weten te herpakken. Maar of ze nu wezenlijk gelukkiger zijn? Dan staat er een jongeman op het erf. Iedereen raakt van hem in de ban. Iedereen wil bij hem zijn, door hem worden bezeten. Ooit vertrok het gezin op een letterlijke manier, nu vertrekken ze pas echt.

Regisseur Jeroen de Man: “Ik wil een stuk maken over mensen die de ballen hebben om alles anders te doen. Die op zoek gaan naar dat groenere gras van de buren en weten dat ze misschien wel teleurgesteld zullen raken.”

  • Bezoek voorafgaand aan de voorstelling gratis de audiovisuele minitentoonstelling in de foyer. Via koptelefoons hoor je over de ideeën achter het script, de keuze voor het kostuum van Ariane Schluter en het repetitiepruikje van Mark Kraan. Met exclusief videomateriaal met darlings die in de voorstelling moesten sneuvelen. Duur: 8-10 minuten.

"Schrijvers Jan Hulst en Kasper Tarenskeen creëerden een ziekelijk disfunctionele familie, met geweldige acteurs en hun eigen taal" ★★★

Volkskrant

Credits

acteurs Hein van der Heijden, Emmanuel Ohene Boafo, Bram Suijker, Romana Vrede, Mariana Aparicio Torres, Mark Kraan en Ariane Schluter / regie Jeroen De Man / tekst Jan Hulst en Kasper Tarenskeen / dramaturgie Willemijn Barelds

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie