't Schaep met de 5 Pooten

Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters e.a.
do 31 okt
-
za 2 nov
Data & tickets

We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar. Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten?

In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan we naar het café met zijn stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen tot leven in deze herkenbare en ontroerende musical met live muziek en fraaie choreografieën. Uiteraard wordt er teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar.
 

Toegankelijk voor mensen met een visuele beperking
't Schaep met de 5 Pooten is op zaterdag 2 november ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem contact op met de kassa, zodat wij in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor jou en je hond kunnen uitzoeken.

  • Gastvrouwen De Lange Tafel: Francine en Annemarie
     

 

 

 

 

 

Onderdeel van:
De Lange Tafel

Credits

Regie: Gijs de Lange
Met: Paul Groot (31 okt & 2 nov)/Remko Vrijdag (1 nov), Eva Van der Gucht, Ellen Pieters, Jetty Mathurin, Wart Kamps/Tim Kamps, Jeske van de Staak, John Buijsman, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe, Paul Disbergen en live band
Muziek: Harry Bannink
Script: Raoul Heertje
Foto: Mark Engelen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie