© Mark Engelen

't Schaep met de 5 Pooten

Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters e.a.
do 31 okt
-
za 2 nov

We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar. Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten?

Wat is er nou Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Miljoenen mensen leefden zowel in 1969 als in 2006 mee met de sores van Doortje, Kootje, Lukas, Lena, Riek, Arie en Opoe. Zowel de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser als de succesvolle series van de afgelopen jaren smaken naar meer. ’t Schaep met de 5 Pooten blijft nieuwe generaties boeien en fascineren, dankzij de onvervalste gein en de onvergetelijke, geniale melodieën van Harry Bannink.
De serie leverde een aantal populaire nummers op: We zijn toch op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?, Het zal je kind maar wezen, Als je mekaar niet meer vertrouwen kan en Vissen.

Daarom gaan we nog één keer terug naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende, hilarische stamgasten. Nog een keertje zien we kroegbaas Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof in een nieuw, fris verhaal van Raoul Heertje.
Uiteraard wordt er teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar.


De voorstelling op 2 november is toegankelijk voor mensen met een visuele beperking

't Schaep met de 5 Pooten is op zaterdag 2 november ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem contact op met de kassa, zodat wij in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor jou en je hond kunnen uitzoeken.

  • Gastvrouwen De Lange Tafel op vrij 1 nov: Francine en Annemarie 
Onderdeel van:
De Lange Tafel

Credits

regie Gijs de Lange / met Paul Groot (31 okt & 2 nov)/Remko Vrijdag (1 nov), Eva Van der Gucht, Ellen Pieters (31 okt)/Annick Boer (1 & 2 nov), Jetty Mathurin, Wart Kamps/Tim Kamps, Jeske van de Staak, John Buijsman, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe, Paul Disbergen en live band / muziek Harry Bannink / script Raoul Heertje

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie