Status

Rightaboutnow Inc.
do 31 okt
20:30

Status is toneel, spoken word, dans en hiphop. Een dynamische vertelling over B., een jonge Afrikaanse vluchteling die in Nederland via de hiphopcultuur een nieuw leven voor zichzelf weet op te bouwen. 

Als zijn moeder in coma komt te liggen beseft hij dat hij nog vol vragen zit over wie hij is en waarom ze naar Europa zijn gekomen. Nu zij op sterven ligt is hij voor antwoorden aangewezen op zijn witte vader. Hij kent hem amper. Aan haar sterfbed worden vader en zoon geconfronteerd met demonen uit hun verleden. Status is een productie van Rightaboutnow Inc. over overleven en identiteit.

 

Gratis inleiding 19.30 uur 

Credits

met Hans Dagelet, DJ Love Supreme, Linar Ogenia e.a. / regie Marjorie Boston / script Maarten van Hinte (Woisky vs. Woisky) / choreografie Babacar Cisse (o.a. Accrorap) / live video van filmmaker Bouba Dola 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie