Doornroosje de musical

Van Hoorne Entertainment
zo 27 okt

Wie kent het niet, het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel. 

Een aantal jaren geleden werd het sprookje al omgetoverd tot een magische familievoorstelling. Nu steekt Van Hoorne Entertainment, die al met elf succesvolle sprookjesmusicals de harten van jong en oud raakte, deze voorstelling in een nieuw jasje.

In deze sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita. Zij was al eerder te zien als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo Titus & Fien niet ontbreken.
Een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor voor de hele familie.

  • Excl. consumptie
  • In de lounge links en de Grote Foyer zijn er activiteiten van StudioDoen vóór aanvang, tussen 12.30 en 13.30 uur en 15.00 en 16.00 uur

Credits

met Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a. / regie Bas Groenenberg
 

Kom verkleed!

Kom verkleed naar het Parktheater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling mag je met alle acteurs op de foto tijdens een Meet & Greet. Of kom nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie