©Florence Montmare
za 19 okt ’19 19:00 - 19:55

Air Play

Acrobuffos
Modern spektakel in circusstijl
za 19 okt ’19
19:00 - 19:55
  • za 19 okt ’19
    19:00 - 19:55
    Hertog Jan Zaal

Laat je meevoeren door de wind en droom mee met het Amerikaanse Air Play. Een internationaal circusspektakel dat de lucht die wij inademen zichtbaar maakt.  

Vliegende paraplus, enorme ballonnen, gigantische vliegers die boven het publiek zweven: ze leveren adembenemende en vaak grappige beelden op.
Air Play is een avontuurlijke reis van een broer en zus door een wereld van lucht. Alledaagse voorwerpen veranderen in prachtige objecten. Stoffen dansen in de wind, ballonnen gaan alle kanten op, confetti verandert in een sterrennacht. Een reusachtig zwevend baldakijn van zijde beïnvloedt de toekomst.

Air Play is bedacht en wordt uitgevoerd door het echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone (USA). Hun vaardigheden als straatartiesten komen samen met beeldhouwkunst van Daniel Wurtzal. Zijn werk is een ode aan de jeugd en zal jong en oud versteld doen staan.

  • Excl. consumptie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie