©Félice Hofhuizen

Rovers

Meneer Monster
wo 16 okt
14:00

Meneer Monster is terug in het Parktheater. Met een geheel nieuwe familievoorstelling én visueel spektakelstuk: Rovers

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt. Ze zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Rovers is de nieuwe familievoorstelling van Meneer Monster,  de makers van succesvolle jeugdvoorstellingen zoals De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut.  Meneer Monster combineert fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld.
Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken. Rovers is een tekstloze voorstelling (language no problem) boordevol livemuziek van Erik Hofland, bekend van Fantastische Meneer Vos.

  • Excl. consumptie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie