©Jim Bakkum

Als het avond is

Suzan & Freek
za 26 okt
20:30
  • za 26 okt
    20:30 - 22:55
    Pauze 21:30
    Philipszaal

Het Nederlandse zangduo Suzan & Freek duikt vanaf september voor het eerst de theaters in met een eigen show: Als het avond is

De voorstelling zal in het teken staan van de weg die ze tot nu toe samen hebben afgelegd. Van hun ontmoeting op de middelbare school tot en met het spelen van covers in bruine kroegen en van optreden op het Sziget-festival in Hongarije tot en met een nummer 1-hit met hun debuutsingle Als het avond is: het duo neemt je - met een gezonde dosis zelfspot - op een aanstekelijke en persoonlijke wijze mee in hun eigen verhaal.
 

Suzan & Freek brengen een avond vol interactie met het publiek en persoonlijke anekdotes. Van de grootste meezingers tot nieuwe eigen muziek, alles komt voorbij in een razend tempo, waarbij de relatie tussen de twee highschool sweethearts centraal staat in de voorstelling.

Hun stemmen mengen op de meeste tracks als een stemmig herfstboeket

Algemeen Dagblad ★★★
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie