ma 20 jan ’20 19:00 - 22:00

een speciale bierproefavond

Met de fles op tafel 3 - bier - 19/20
Een nieuwe serie door onze Duvelstoejager
ma 20 jan ’20
19:00 - 22:00
  • ma 20 jan ’20
    19:00 - 22:00
    Smaaktheater Dertien

Leren over en genieten van een speciaal biertje en lekkere gerechtjes.  

Een nieuw seizoen, een nieuwe serie Met de fles op tafel. Na een reeks succesvolle wijn- en bierproefavonden is gastheer én Duvelstoejager Siegobert Jansen terug. Dit seizoen staan er wederom een aantal - nieuwe - speciale bieren op het menu.

Met zorgvuldig samengestelde bijpassende gerechten door onze chef-kok. De combinatie van bier en mooie gerechten creëert een ware smaaksensatie. Terwijl jij geniet van de bieren en het lekkere eten, vertelt de Duvelstoejager je een aantal leuke feiten over bier. Proost!

Special guest
Vanavond wordt onze Duvelstoejager ondersteund door Gerard van den Broek, meesterbrouwer bij Hertog Jan. In 1987 begon hij als brouwer bij Hertog Jan. In 1994 ontwikkelde hij de receptuur voor Hertog Jan pils, die bij ons nu op de tap zit. In 1995 werd hij meesterbrouwer en in 2000 ging hij naar Arcen om zich meer in het brouwen van speciaalbieren te verdiepen. Wat hij precies gaat doen houden we nog even geheim, maar leuk wordt het zeker! 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie