do 5 mrt ’20 - za 7 mrt ’20

Faulty Towers The Dining Experience

Interactive Theatre International
Een dinnershow waar je je vingers bij aflikt
do 5 mrt ’20
-
za 7 mrt ’20

Een dinnershow waar je je vingers bij aflikt. Je begeeft je in de Kameleon-zaal. Plotseling bevind je je in een hotel en laat je bedienen door ’s werelds beste imitatoren van het illustere trio uit Faulty Towers, een van de beste televisiekomedies ooit. 

 “… please wait to be seated en don’t mention the war…!!!” Geniet van de chaos, hilariteit en herkenbaarheid met Sybil, Basil en Manuel, onder het genot van een heerlijk driegangendiner.
Na het gigantische succes op het Melbourne Festival, het Adelaide Festival en het Edinburgh Festival nu weer terug in Nederland. De nooit opgenomen dertiende aflevering voor televisie wordt werkelijkheid in het Parktheater. Of zoals de pers het verwoordde: “…dinershow is smullen…” (AD), “…uitstekende rollen in slapstickachtige show…” (Volkskrant).

  • Excl. consumptie
  • Engelstalig


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie