©William Rutten

Start spreading the news

Dennis van Aarssen & BOSCO Big Band
ma 7 okt
20:00
  • ma 7 okt
    20:00 - 22:25
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

Ken je zangtalent Dennis van Aarssen al? Hij won in 2019 The Voice of Holland. Nu maakt hij zijn eerste muzikale solovoorstelling.

Verwacht een heerlijke liedjesavond waarin Dennis je meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders. Want grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé zijn de belangrijke inspiratiebronnen voor de Gorinchemmer. En Robbie Williams niet te vergeten!

Dennis verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Tijdens de negende editie van The Voice of Holland wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent met een soepel en warm stemgeluid. Waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan.

Voor zijn eerste theaterprogramma Start spreading the news heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix: de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire. Een gloedvolle avond met liedjes vol muzikale herinneringen.

RTL Boulevard maakte een reportage van zijn première.

Onderdeel van:
International
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie