©Robin Kamphuis

List, Shaffy & Piaf

Renée van Wegberg e.a.
vr 11 okt
20:00

Een ode aan Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Samen met topmuzikanten en zangers zingt zingt Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten waaronder Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf.  

Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour, Mikis Theodorakis en zelfs Toon Hermans en Annie M.G. Schmidt komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook prachtige nummers van hen staan.

De artiesten pakken muzikaal uit met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk. Bovendien zullen we Renée van Wegberg ook kort terugzien in haar sublieme creatie als Liesbeth List. Hiervoor won zij vorig jaar de Musical Award in de gelijknamige musical voor beste vrouwelijke hoofdrol.

 

Credits

met Renée van Wegberg, Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie