┬ęStudio Loerijzer

Best of... Ton Kas

Ton Kas
wo 9 okt
20:00
  • wo 9 okt
    20:00 - 21:50
    Hertog Jan Zaal

Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows van cabaretier Ton Kas gaan de revue nog eens passeren. 

Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal. Want dit wordt een compleet nieuwe show. Dat daar geen misverstand over ontstaat. Hij trekt het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders en meer uit de kast. Grof en overdreven tot en met. Zijn hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar. Want Ton heeft die nu eenmaal niet.

Ton Kas is onder andere bekend als Arie Balk uit 't Schaep met de 5 Pooten en van tv-series als Hertenkamp, TV-7 en de films LEK, Vet Hard, Vox Populi, De Heineken ontvoering, Plan C en het veelbekroonde Matterhorn. In 2014 won hij een Gouden Kalf voor de beste mannelijke bijrol in de film Jongens. Ook won hij drie maal de VSCD Mimeprijs.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie