©Max Velthuijs

Kikker en het avontuur

Theater Terra
zo 6 okt
14:00
  • zo 6 okt
    14:00 - 15:00
    Hertog Jan Zaal

Jeugdgezelschap Theater Terra staat bekend om haar prachtige familiemusicals. Dit theaterseizoen is het gezelschap terug met een compleet nieuwe familievoorstelling: Kikker en het avontuur. Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes! 

Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen gaat hij moedig hulp halen. Kom je naar het Parktheater om samen met Kikker dit grote avontuur te beleven?

  • Excl. consumptie

Na de voorstelling mag iedereen met Kikker op de foto! 

Onderdeel van:
International

Credits

met Wesley de Ridder, Pepijn Schwartz e.a. / naar de boeken van Max Velthuijs / script & liedteksten Bruun Kuijt / muziek Fons Merkies / regie Wesley de Ridder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie