De vloer op 19/20

wo 2 okt
20:30
  • wo 2 okt
    20:30 - 22:55
    Pauze 21:30
    Philipszaal

Al jaren is het televisieprogramma De Vloer Op van omroep HUMAN een hit. Regisseur Peter de Baan giet actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s in een improvisatieopdracht. De acteurs werken vervolgens met elkaar de scènes uit. Geheel onvoorbereid. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend. 

Peter de Baan leidt ook de theaterversie. Naast zijn gebruikelijke inbreng zal hij ingaan op het vak van acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Oftewel: een kijkje in de keuken in combinatie met die altijd weer boeiende improvisaties door een groep bekende acteurs.

Credits

in wisselende samenstelling o.a. Anna Raadsveld, Fabian Jansen, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Stefan de Walle, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva van der Gucht, Guido Spek, Oda Spelbos, Marie Louise Stheins, Sieger Sloot, Jeroen Spitzenberger 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie