do 26 sep ’19 20:00 - 22:30
Engelstalig

Comedy Vibe International XL

Topcomedians uit Amerika en Engeland
do 26 sep ’19
20:00 - 22:30
  • do 26 sep ’19
    20:00 - 22:30
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

Vanavond staan er topcomedians uit Amerika en Engeland op het podium van de Hertog Jan Zaal. Ze zijn groot, vandaar 'XL'; normaalgesproken zijn ze te vinden in clubs waar ook grootheden als Eddie Murphy en Chris Rock zijn begonnen.

 

Comedians Godfrey, Dane Baptiste, Tamika Campbell en Kane Brown (vervanger Will-E) komen nu voor een exclusieve show naar Nederland en zullen je vermaken met keiharde grappen en hilarische anekdotes. Deze avond mag je niet missen, dus verzeker jezelf van een plek voor deze grote internationale comedy night! 

 

Godfrey (USA)

De Amerikaanse Godfrey is een van de populairste en meest veelzijdige comedians van dit moment. Zijn hilarische stand-up special, Regular Black, ging in augustus in première. Godfrey is bekend van verschillende films en tv-shows. Hij was ondere andere te zien bij BET, VH1, Comedy Central en speelde in speelfilms, zoals Soul Plane, Original Gangstas, Zoolander en Johnson Family Vacation. Zijn one-man-show The Godfrey Complex was een grote hit op het festival Just For Laughs in Montreal, waarvan GQ Magazine zei dat Godfrey "binnen twaalf maanden een van de grootste artiesten in de VS zal zijn". 

 

Dane Baptiste (UK)

Origineel, provocerend en uitzonderlijk productief, dat is Dane Baptiste. De in Londen geboren stand-up comedian maakte komediegeschiedenis in 2014 als de eerste zwarte Britse act die werd genomineerd voor een Comedy Award op het Edinburgh Fringe Festival. Sindsdien tourt hij over de hele wereld en maakte hij onder andere zijn eigen BBC sitcom-serie.

 

Kane Brown (UK)

Kane Brown is een naam die wordt geassocieerd met onbegrensde en gewaagde comedy. Hij is eerlijk, energiek, snel en hilarisch. Je raakt gegarandeerd buiten adem van het lachen. Hij wordt hoog aangeschreven door zijn collega's, ze noemen hem ook wel 'the owner of the stage'. 
 

Tamika Campbell (USA)

De Amerikaanse Tamika Campbell is stand-up comedian, actrice, entertainer en bovendien motiveert en inspireert ze haar publiek. Ze komt uit New York en doet shows in het Engels én Duits.  

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie