Engelstalig

Comedy Vibe International XL

do 26 sep
20:00

Vanavond staan er topcomedians uit Amerika en Engeland op het podium van de Hertog Jan Zaal. Ze zijn groot, vandaar 'XL'; normaalgesproken zijn ze te vinden in clubs waar ook grootheden als Eddie Murphy en Chris Rock zijn begonnen.

 

Comedy Vibe presenteert Comedy Vibe International XL. Vanavond staan er topcomedians uit Amerika en Engeland op het podium. De eerste drie comedians zijn al bekend: Godfrey, Will-E en Jamali Maddix. Normaal gesproken treden de comedians op in clubs waar ook grootheden als Eddie Murphy en Chris Rock zijn begonnen.

Ze komen nu voor een aantal exclusieve shows naar Nederland en zullen je vermaken met keiharde grappen en hilarische anekdotes. Deze avond mag je niet missen, dus verzeker jezelf van een plek voor deze grote internationale comedy night! 
 

Headliner: GODFREY
De Amerikaanse Godfrey is een van de populairste en meest veelzijdige comedians van dit moment. Zijn hilarische stand-up special, Regular Black, ging in augustus in première. Godfrey is bekend van verschillende films en tv-shows. Hij was ondere andere te zien bij BET, VH1, Comedy Central en speelde in speelfilms, zoals Soul Plane, Original Gangstas, Zoolander en Johnson Family Vacation. Zijn one-man-show The Godfrey Complex was een grote hit op het festival Just For Laughs in Montreal, waarvan GQ Magazine zei dat Godfrey "binnen twaalf maanden een van de grootste artiesten in de VS zal zijn". 

  • Meer comedians worden later bekendgemaakt 
  • De show is Engelstalig

 

Onderdeel van:
International
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie