┬ęTrees Rouw en Titus Brein

Beatshow

Maarten Spanjer, Theo van Es, Rudy Bennett e.a.
za 14 sep
20:30

In de Beatshow nemen de legendarische zangers Rudy Bennett, Theo van Es en acteur/schrijver Maarten Spanjer je mee terug naar de nostalgische jaren 50 en 60 aan de hand van aanstekelijke hits uit die tijd.

De muzikale begeleiding is in handen van de band New Motion samen met zangers Polle Eduard (Tee Set) en singer/songwriter Specs Hildebrand. Maar er is meer: naast de muziek hoor je enkele korte verhalen en herinneringen van een groep babyboomers die is opgegroeid in de tijd van de nozems en hippies. Inmiddels zijn de mannen dan wel wat ouder geworden, maar de geraniums zijn nog ver weg. Sterker nog: “Weg met die geraniums!”

Het in september te verschijnen album van Rudy Bennett en de band New Motion zal voor het eerst ten gehore worden gebracht in de Beatshow. Met nog nooit eerder vertoond werk van Robbie van Leeuwen, componist van hits als Wasted Words en Venus.

Credits

presentatie Maarten Spanjer / muzikanten Rudy Bennett (zang), Theo van Es (zang), Specs Hildebrand (zang, gitaar), Polle Eduard (zang, bass), Alan McLachlan (gitaar), Ruud Saelman (drums) en PP Everts (toetsen) 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie