Beatshow

Maarten Spanjer, Theo van Es, Rudy Bennett e.a.
za 14 sep
20:30
  • za 14 sep
    20:30 - 22:55
    Philipszaal

In de Beatshow nemen de legendarische zangers Rudy Bennett, Theo van Es en acteur/schrijver Maarten Spanjer je mee terug naar de nostalgische jaren 50 en 60. Dat doen zij met hits, verhalen en herinneringen. 

De hits worden gezongen door Rudy Bennett en Theo van Es, maar ook Polle Eduard (Tee Set) en singer/ songwriter Specs Hildebrand leveren vocale bijdragen. Maarten Spanjer vertelt verhalen en haalt herinneringen op. Dit doet hij op eigen hilarische wijze. Het geheel wordt begeleid door de band The Motions.

De Beatshow is een feelgood show met onvergetelijke hits en hilarische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren 50 en 60 nog heeft meegemaakt.


Het in september te verschijnen album van Rudy Bennett en de band New Motion zal voor het eerst ten gehore worden gebracht in de Beatshow. Met nog nooit eerder vertoond werk van Robbie van Leeuwen, componist van hits als Wasted Words en Venus.

Credits

presentatie Maarten Spanjer / muzikanten Rudy Bennett (zang), Theo van Es (zang), Specs Hildebrand (zang, gitaar), Polle Eduard (zang, bass), Alan McLachlan (gitaar), Ruud Saelman (drums) en PP Everts (toetsen) 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie