do 12 sep ’19 - vr 13 sep ’19
Première

The New Piece

United Cowboys
Over (culturele) identiteit, individualiteit en generositeit
do 12 sep ’19
-
vr 13 sep ’19
 • do 12 sep ’19
  20:30 - 22:20
  Philipszaal
 • vr 13 sep ’19
  20:30 - 22:20
  Philipszaal

In The New Piece neemt United Cowboys haar bevindingen over (culturele) identiteit, individualiteit en generositeit mee in een voorstelling voor en door vier dansers.

Maarten van der Put en Pauline Roelants hebben beiden naam gemaakt door vanuit hun afzonderlijke expertise in te tunen op de kracht en kwetsbaarheid van de individuele danser/performer. Met het samenbrengen van vier dansers met achtergrond in respectievelijk ballet, urban, moderne dans en performatieve fysicaliteit haalt United Cowboys het beste uit deze combinatie.

In The New Piece zijn Maarten en Pauline zelf aanwezig als intermediair tussen dansers en publiek. Door middel van grootbeeldprojecties van live camerabeelden en ondersteunende live soundscapes creëren ze parallelle werelden, waarin de kracht van de individuele performer geplaatst wordt in een ingezoomde wereld van details en van zintuiglijkheid.

 • do 12 première

Gratis inleiding 19.30 uur

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie