Dubbelprogramma

Jeroen Leenders & Kristel Zweers
di 10 sep
20:30
  • di 10 sep
    20:30
    Philipszaal

Na terugkomst in Nederland treffen Kristel en Jeroen elkaar en vinden overeenstemming in een drang naar vrijheid. Beiden worstelen ze met het idee van een nieuwe soloshow en dus slaan ze de handen ineen voor een andere beleving.

Cabaretier Jeroen Leenders won in 2010 het Leids Cabaret Festival. Daarna trok hij in Vlaanderen en Nederland volle zalen met zijn avondvullende programma’s. Hij is de eerste Belg die officieel is toegetreden tot de Comedytrain. Het grote publiek maakte voor het eerst kennis met cabaretière Kristel Zweers door haar deelname aan De Lama’s in 2004 waarna zij met succes de theaters in trok. In 2013 verhuisde ze naar Singapore en speelde ze in de Asia Pacific. Hoogtepunt daar was haar Engelstalige soloshow op The Fringe in Perth.

Ze willen los! Bereid je voor op een avond waarin niet alles al vast staat, waarin ruimte is voor improvisaties, het testen van ideeën, voor filosoferen en natuurlijk ook voor verhalen die staan als een huis.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie