Seizoensopening 19/20

Open dag
zo 1 sep
13:00

Welkom op de open dag 2019! Kom gratis kennis maken met het Parktheater en het nieuwe theaterprogramma!

Ook in theaterseizoen 19/20 opent het Parktheater het seizoen weer met de open dag.  Een leuke en gezellige dag voor jong en oud. 


Programma

Diverse artiesten geven voorproefjes van hun shows die later in het seizoen te zien zijn. We beginnen om 13.00 uur met Sprookjesboom de musical, Theaterplan en Opera Zuid. Verder staan op het programma Op Sterk Water (cabaret), Marcel Hensema (cabaret), Kees van Amstel (cabaret), Vera Mann (muziek), Kinky Boots (musical), Doornroosje (familiemusical), Wildpark, Opera Zuid en Het Zuidelijk Toneel.

Verder zijn er de hele dag door leuke, vrolijke, korte straatheateracts te zien op het grasveld buiten. Met o.a. een levende jukebox en Arno Huibers. Doe mee met de speurtocht of met een rondleiding achter de schermen. Ontdek het moordspel of rust even lekker uit op het gezellige terras. 

Pand P
Ook is er een open dag in Pand P. Met urban dance, live muziek, workshops en optredens. 

Bekijk hier het dagprogramma met alle tijden en optredens
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie