Seizoensopening 19/20

Open dag
zo 1 sep
13:00

Welkom op de open dag 2019! Kom gratis kennis maken met het Parktheater en het nieuwe theaterprogramma!

Ook in theaterseizoen 19/20 opent het Parktheater het seizoen weer met de leukste open dag van het jaar! Deze zondag trakteren we je opnieuw op gratis sneakpreviews van alle hoogtepunten uit het komende theaterprogramma. Verder: neem een kijkje achter de schermen tijdens een korte rondleiding of geniet buiten op het grasveld van allerlei leuke straattheateracts. 


Programma

Diverse artiesten geven voorproefjes van hun shows die later in het seizoen te zien zijn, zoals Op Sterk Water (cabaret), Efteling Theater/Sprookjesboom de musical (jeugd), Marcel Hensema (cabaret), Kees van Amstel (cabaret), Vera Mann (muziek), Kinky Boots (musical), Doornroosje (familiemusical), Opera Zuid en Het Zuidelijk Toneel.
Verder zijn er volop leuke, vrolijke, korte straatheateracts te zien op het grasveld buiten. Met o.a. een levende jukebox en Arno Huibers.


Programma Pand P
Ook is er een open dag in Pand P. Met live muziek, workshops en optredens. 
 

Muziekgebouw Eindhoven
Nog meer cultuur snuiven? Bezoek dan ook de open dag van het Muziekgebouw!

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie