zo 1 sep ’19 13:00 - 17:00

Seizoensopening 19/20

Open dag
zo 1 sep ’19
13:00 - 17:00
  • zo 1 sep ’19
    13:00 - 17:00
    Hele Gebouw

Welkom op de open dag 2019! Kom gratis kennis maken met het Parktheater en het nieuwe theaterprogramma!

Ook in theaterseizoen 19/20 opent het Parktheater het seizoen weer met de open dag.  Een leuke en gezellige dag voor jong en oud. 


Programma

Diverse artiesten geven voorproefjes van hun shows die later in het seizoen te zien zijn. We beginnen om 13.00 uur met Sprookjesboom de musical, Theaterplan en Opera Zuid. Verder staan op het programma Op Sterk Water (cabaret), Marcel Hensema (cabaret), Kees van Amstel (cabaret), Vera Mann (muziek), Kinky Boots (musical), Doornroosje (familiemusical), Wildpark, Opera Zuid en Het Zuidelijk Toneel.

Verder zijn er de hele dag door leuke, vrolijke, korte straatheateracts te zien op het grasveld buiten. Met o.a. een levende jukebox en Arno Huibers. Doe mee met de speurtocht of met een rondleiding achter de schermen. Ontdek het moordspel of rust even lekker uit op het gezellige terras. 

Voor de kids
Kinderen kunnen natuurlijk naar de previews van onder andere Sprookjesboom de musical, Wildpark en Doornroosje. Maar ook het straattheater op het grasveld buiten is leuk om te bezoeken. Verder is er een knutselhoek, een schminkhoek en natuurlijk de ijscoman.  

Voor volwassenen
Ontdek de cabaretiers Marcel Hensema en Kees van Amstel tijdens een van de previews. Verder is het goed toeven op het terras van Smaaktheater Dertien. Ook het moordspel is leuk om te spelen. Benieuwd naar het theater achter de schermen? doe dan mee met een van de rondleidingen. 

Pand P

Ook is er een open dag in Pand P. Met urban dance, live muziek, workshops en optredens. 

Bekijk hier het volledige programma
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie