za 4 jan ’20 12:15

Busreis naar We will rock you

Spectaculair grote musical
za 4 jan ’20
12:15

De Amerikaanse superster Anastacia maakt haar musicaldebuut als Killer Queen in een spectaculair grote rockmusical, We will rock you. Een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen.

We will rock you is een spectaculair grote musical en komt naar Nederland! De Amerikaanse superster Anastacia krijgt een hoofdrol en maakt als Killer Queen haar musicaldebuut. Voor de Amerikaanse superster is haar rol als Killer Queen in We will rock you een droom die uitkomt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Geniet van nummers als Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now, Killer Queen en We Will Rock You.

We will rock you
is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal werd geschreven door Ben Elton en speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit… 

  • Locatie: World Forum Theater Den Haag
  • Vertrek 12.15 uur
  • Inclusief lunchpakket
  • Alle hits in het Engels gezongen 

Credits

regie Massimo Piparo (bekend van o.a. Jesus Christ Superstar, Mamma Mia!, Evita en Billy Elliot)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie