©Jan Versweyveld
zo 22 dec ’19 12:30

Busreis naar Een klein leven

Internationaal Theater Amsterdam
Wat vermag liefde eigenlijk te doen?
zo 22 dec ’19
12:30

Is vriendschap in staat om compensatie te bieden voor opgelopen schade in je jeugd? Is het mogelijk om een liefdesrelatie te hebben zonder seks? Wat vermag liefde eigenlijk te doen?

De roman Een klein leven van de Amerikaanse schrijver Hanya Yanagihara heeft de afgelopen jaren miljoenen lezers aangegrepen. In deze wereldwijde bestseller volgen we vier mannen over een periode van meer dan dertig jaar: de advocaat Jude, de acteur Willem, de beeldend kunstenaar JB en de architect Malcolm. Het verhaal is de geschiedenis van hun vriendschap, want ze blijven tijdens hun verdere leven nauw met elkaar verbonden.

Centraal staat de in zichzelf gekeerde Jude. Zijn verleden is omgeven door een sluier van geheimzinnigheid. Achter de façade van professioneel succes leeft hij met onverwerkt verdriet als gevolg van emotionele verwaarlozing en seksueel misbruik in zijn jeugd.


Uit de pers:

In handen van regisseur Ivo van Hove is het een powerhouse van een stuk geworden” (Trouw ★★★★★)
Zinderend en ontroerend theater” (De Standaard ★★★★)

  • Inclusief lunchpakket

“Dit is theater in zijn meest glorieuze vorm” ★★★★★

NRC
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie