©Mark Engelen
za 2 mei ’20 20:00

Het Oog van de Storm

Hans Croiset, Anne Wil Blankers e.a.
André en Madeleine, al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd...
za 2 mei ’20
20:00

In Het Oog van de Storm volgen we André en Madeleine die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward.

Zij was een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters Anne en Elise naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren.

Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Na het bejubelde stuk De Vader en de komische voorstelling De Waarheid kun je opnieuw genieten van een toneelstuk van het Parijse wonderkind Florian Zeller. Het Oog van de Storm werd eerder opgevoerd in o.a. Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien met een scala van Nederlandse topacteurs.

Credits

met Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw e.a. / regie Agaath Witteman / tekst Florian Zeller / vertaling Laurens Spoor

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie