©Mark Engelen

Het Oog van de Storm

Hans Croiset, Anne Wil Blankers e.a.
do 20 jan ’22 20:00 - 21:30
André en Madeleine, al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd...
do 20 jan ’22
20:00 - 21:30
  • do 20 jan ’22
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

In Het Oog van de Storm volgen we André en Madeleine die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward.

Zij was een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters Anne en Elise naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren.

Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Na het bejubelde stuk De Vader en de komische voorstelling De Waarheid kun je opnieuw genieten van een toneelstuk van het Parijse wonderkind Florian Zeller. Het Oog van de Storm werd eerder opgevoerd in o.a. Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien met een scala van Nederlandse topacteurs.

Ten gevolge van de coronamaatregelen gaat deze voorstelling niet door. Mogelijk wordt deze verplaatst. Kaarthouders ontvangen bericht per e-mail. 

Credits

met Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw e.a. / regie Agaath Witteman / tekst Florian Zeller / vertaling Laurens Spoor

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september heb je voor alle voorstellingen een geldig coronatoegangsbewijs nodig. 
Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs.

Meer informatie over alle coronamaatregelen