Bier & Liefde (singles & jingles)

Bende van Oz
za 19 okt
20:30

Laat je verassen door muziek en theater over de liefde.

Als je op zoek bent, maar niet echt, niet omdat het moet, niet omdat je eenzaam bent. Want dat ben je natuurlijk niet, want jij bent happy en single. Als er even niemand mee wil of tijd heeft, om iets leuks te gaan doen. Als je effe geen zin hebt in stelletjes en nog meer stelletjes en nog meer stelletjes, die je willen helpen, moed in spreken en koppelen, zo net nog voor de feestdagen, omdat je echt heel veel te bieden hebt en het eens tijd wordt . Als je geen zin hebt in alweer een first-date, maar je wilt wel nieuwe leuke mensen ontmoeten. Kom dan gezellig zonder partner naar Bier & Liefde (singles & jingles). Geniet van een hapje en een drankje.

Bende van Oz is terug met hun supergezellige avonden waarin de liefde lonkt en de glazen royaal gevuld zijn. Laat de energie vanaf het podium op je neerdalen, neem een hapje en een drankje en laat los. Geen betere start van het weekend!

Gespeeld en gezongen door een ensemble van jonge professionals en getalenteerde amateurs. Onder de naam Bende van Oz treden zij steeds in wisselende samenstelling op. Hun theatervoorstellingen staan voor snelle montages, veel impulsen en invloeden uit het leven van nu.


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie