vr 1 mei ’20 - zo 3 mei ’20

Ook grote jongens kijken onder het bed

Wildpark / Anne van der Steen
Onder een dik donzig dekbed piept een hoofdje uit...
vr 1 mei ’20
-
zo 3 mei ’20
 • vr 1 mei ’20
  19:00
  Pand P Grote Zaal
 • za 2 mei ’20
  19:00
  Pand P Grote Zaal
 • zo 3 mei ’20
  14:30
  Pand P Grote Zaal

Onder een dik donzig dekbed piept een piepklein hoofdje uit. Hij wiebelt, schudt en zucht, trilt en rilt en krabt en kucht. Draait en maalt en tobt en fronst, waardoor zijn hart steeds sneller bonst. 

Want hij is zo bang dat-ie haast door angst bevriest. Maar voor wie of wat of waarom, waarvoor, waardoor? Ook grote jongens kijken onder het bed is een poëtische jeugdtheatervoorstelling over een jongetje met een angst voor alles. Een zoektocht naar heldhaftigheid in een wereld zonder helden.


De jonge theatermaakster Anne van der Steen maakte na haar afstuderen van de Fontys Academie voor Drama in 2016 met regisseur Annemiek Nienhuis van jeugdtheaterplatform WILDPARK haar debuutvoorstelling Anne, 10 jaar, wil graag opgehaald worden.

 • Locatie: Pand P
 • Excl. consumptie
   
Onderdeel van
thinX
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie