©John van Helvert

Space Academy live, een buitenaards avontuur!

André Kuipers en Sander Koenen
zo 3 nov ’19 13:30 en 16:00
Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte!
zo 3 nov ’19
13:30 en 16:00

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. 

Een wereld waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt maar zweeft in bollen om je heen...Je reist naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live experimenten komt de ruimte écht tot leven. Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de voorstelling beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van kinderen in het publiek.

Na een succesvolle reeks van meer dan tweehonderd ’theatercolleges’ komt André Kuipers opnieuw naar de theaters met deze splinternieuwe, wervelende ruimtevaartshow voor jong en oud. (Excl. consumptie)


Win een Meet & Greet met André Kuipers!
Iedereen die een kaartje koopt (of al heeft gekocht) maakt kans op een meet & greet met André Kuipers. Wat moet je doen? Om kans te maken op de meet & greet mail je uiterlijk 30 oktober het volgende naar communicatie@parktheater.nl

- Je voor- en achternaam
- Je leeftijd
- Met hoeveel personen je aanwezig bent bij de voorstelling
- Jouw beste vraag/vragen aan André Kuipers over onze planeet aarde (minimaal 1 vraag, maximaal 10 vragen)

Uit alle inzendingen zijn inmiddels 5 winnaars per voorstelling getrokken, zij hebben allemaal bericht gehad. In tegenstelling tot wat we eerder berichtten worden de winnaars dus niet tijdens de voorstelling bekendgemaakt.