©John van Helvert

Space Academy live, een buitenaards avontuur!

André Kuipers en Sander Koenen
zo 3 nov

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. 

Een wereld waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt maar zweeft in bollen om je heen...Je reist naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live experimenten komt de ruimte écht tot leven. Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de voorstelling beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van kinderen in het publiek.

Na een succesvolle reeks van meer dan tweehonderd ’theatercolleges’ komt André Kuipers opnieuw naar de theaters met deze splinternieuwe, wervelende ruimtevaartshow voor jong en oud. (Excl. consumptie)


Win een Meet & Greet met André Kuipers!
Iedereen die een kaartje koopt (of al heeft gekocht) maakt kans op een meet & greet met André Kuipers. Wat moet je doen? Om kans te maken op de meet & greet mail je uiterlijk 30 oktober het volgende naar communicatie@parktheater.nl

- Je voor- en achternaam
- Je leeftijd
- Met hoeveel personen je aanwezig bent bij de voorstelling
- Jouw beste vraag/vragen aan André Kuipers over onze planeet aarde (minimaal 1 vraag, maximaal 10 vragen)

Uit alle inzendingen worden 5 winnaars (t/m 18 jaar) getrokken. Tijdens de voorstelling zal Sander Koenen de winnaars bekend maken. Zij mogen samen met hun gezelschap naar de meet & greet komen na afloop van de voorstelling. Ook maakt je vraag kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen over planeet aarde!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie